BBC and Leeds College of Music, Quarry Hill, Leeds

To the south of the city's bus station, part of the Quarry Hill area was re-developed to provide the regional headquarters for the BBC, together with a 350 seat auditorium for the Leeds College of Music.

Adopting a contemporary approach to design, this modern and distinctive building has added significantly to the city's townscape, as well as meeting the economic and functional requirements of the end-users.

A restaurant at the ground level provides the backdrop for a stunning and award winning sculpture by Walter Jack that flanks a new public space.

The project is a successful example of true public and private sector collaboration providing an innovative solution for the requirements of the college.

We use cookies to give you the best possible experience on our site. By continuing to use this site you agree to our use of cookies. For more information on the cookies we use and how we use them, please see our Privacy Policy. ×